L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta va organitzar el dissabte 29 de maig, al parc de les Set Fonts de la població, un homenatge a les “bombolles” catalanes, les unitats de convivència que tant protagonisme han pres durant el confinament.

La jornada lúdico-festiva va ser conduïda per Òscar Dalmau i va consistir en tres grans activitats: inauguració del mural ceràmic de la sala de plens de l’Ajuntament, el torn bombolla i l’espectacle d’Artristras.

L’acte va començar a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta on s’inaugurà el mural ceràmic “Diàleg” de la ceramista Sol Roca.

Després ens traslladarem al parc de les Set Fonts, on 20 bombolles seleccionades van tornejar una peça de ceràmica de manera simultània, en una activitat dirigida pel ceramista Jan Madrenas.

Finalment, la companyia Artistras va presentar “Medusa”, un espectacle de carrer amb música i dansa, on la manipulació d’objectes voluminosos i l’element sorpresa van captivar al públic submergint-lo en un somni marí.

Podeu veure un resum de la jornada al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.

 

Translate