Mercats

Al Keramik podeu trobar diferents mercats plens de disseny i ceràmica! La propera edició es celebrarà el dissabte 27 de maig de 2023.

Mercat de l’Escorxador

Per tal de donar visibilitat els dissenyadors i creadors de ceràmica i terrissers emergents, el Keramik disposa d’un espai de venda de peces de ceràmica i terrisseria, un mercat d’autoservei a l’emblemàtic edifici de l’Escorxador.

Podreu mostrar, comprar, vendre i conèixer de primera mà els ceramistes i terrissers que us explicaran els seus productes i petites produccions artesanals. Feu la vostra inscripció aquí

Mercat de la Ceràmica

Artesans de la ceràmica i la terrisseria i marques independents exposaran i vendran els seus productes funcionals i obres d’art fets de forma artesanal i amb produccions locals a petita escala.

Aquest espai ubicat el Parc de les 7 Fonts hi haurà punt de venda de ceràmica i terrissa d’artesans del sector distribuïts en estands i arquitectures efímeres sostenibles. Un espai obert i dinàmic on trobareu peces amb identitat pròpia. Feu la vostra inscripció aquí

Translate